Det danske vejr kan være hårdt mod taget, og med tiden vil det unægteligt få små skader og skavanker, som let kan udvikle sig til at give større problemer. Regn, vind og frostsprængninger fra den kolde vinter kan med tiden sætte dybe spor. 

Det kan blandt andet gøre taget mindre tæt, så varmen i huset siver ud mellem sprækkerne og forsvinder, hvilket i sidste ende går ud over pengepungen. Er det ved at være noget tid siden, du har fået gennemgået dit tag, tilbyder vi en grundig gennemgang og udfører tagrenovering i god kvalitet til dig i Jyllinge nær Stenløse og Ølstykke.

Forebyggende og reparerende tagrenovering

”Forebyggelse frem for behandling” er absolut en fingerregel, der er værd at følge. Det er altid mere økonomisk at tage tingene i opløbet end at skulle reparere på alvorlige skader. Vi tilbyder tagrenovering  i høj kvalitet, og vi kan nemt renovere dit eksisterende tag, så du er godt beskyttet mod vind og vejr.

Er taget allerede så beskadiget, at det kræver den helt store omgang, eller ønsker du dig blot et nyt  tag, kan vi også klare det. Uanset hvad årsagen er, står vi altid klar til at udføre et grundigt og professionelt tagarbejde, som lever op til dine behov og krav. ​Vi har mange års erfaring, og vi vil derfor gerne guide og vejlede dig til at finde den nødvendige løsning, som samtidig passer til dit budget.

Hvad koster et nyt tag?

Måske er en tagrenovering ikke nok. Ældre huse vil på et eller andet tidspunkt have godt af et helt nyt tag, og her står vi altid til tjeneste.