Drømmer du om en udestue, orangeri eller vinterhave, der kan nydes året rundt, uanset vejret? En helårs udestue kan være det perfekte rum til at forlænge sommeren og skabe hyggelige stunder, selv når temperaturen daler. Med 45 års erfaring som tømrer og en dedikation til håndværket, står Tømrer- og snedkerfirmaet c. Petersen jyllinge ApS klar til at opfylde dine ønsker i Jyllinge, Ølstykke og Roskilde området.

Lad os skabe din drømme udestue, der både er smukt designet og funktionel - kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Få tilbud her

Nyd solen med en helårs udestue

Der er ikke mange timer om året i Danmark, hvor du kan sidde ude og nyde solens varme stråler. De mange kolde timer får mange danskere til at vælge sofaen under et varmt tæppe. Det er en skam, for selv i kølige omgivelser kan synet af solen fra en skyfri, blå himmel, der kaster sit lys over det frosne, hvide vinterlandskab, være utroligt smukt. Udestuen forlænger de kølige sommeraftener, gør vinteren til en mere behagelig tid og får dig tættere på naturen.

Forskellen på udestue og orangeri

Hos Tømrer- og snedkerfirmaet c. Petersen jyllinge ApS tilbyder vi ikke kun at bygge en isoleret helårs udestue for dig. Vi kan også opføre et smukt isoleret orangeri, der tilfører et klassisk og tidløst udtryk til dit hjem.

En helårs udestue er en isoleret tilbygning til din bolig, der kan nydes året rundt og forlænger sommeroplevelsen, selv når vejret er køligt. Et orangeri har en unik struktur med kendetegn fra både drivhuset og den fritstående udestue. Et orangeri kan både være fritstående som et drivhus, men også være en forlængelse af huset. Uanset om du drømmer om en udestue eller et orangeri, er vores erfarne team klar til at omsætte din vision til virkelighed. Skab det perfekte rum, hvor du kan nyde naturen hele året rundt.

Få en skarp pris på din helårs udestue

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov og budget. Kontakt os i dag for at få en uforpligtende samtale og en skarp pris på din kommende helårs udestue. Ring til os på telefon 20 93 74 74 eller send en mail på c.petersenaps@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Kontakt os allerede i dag