Drømmer du om en smuk og indbydende træterrasse, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener med din familie og venner? Hos Tømrer- og snedkerfirmaet c. Petersen jyllinge ApS forstår vi at skabe en træterrasse, der både er flot, funktionel og holdbar. Vi har allerede hjulpet mange kunder i Jyllinge, Ølstykke og Roskilde med at realisere deres drøm om en træterrasse, der er skræddersyet til deres have og ønsker.

Skal vi også hjælpe dig med at skabe den træterrasse, som du går og drømmer om? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os

Vi skaber træterrasser efter dine ønsker

Med mange års erfaring indenfor tømrerfaget, kan vi hjælpe dig med at skræddersy en træterrasse ud fra dine specifikke behov og ønsker.

Vi kan blandt andet bygge følgende træterrasser for dig:

  • Træterrasse med hegn
  • Hævet terrasse
  • Træterrasse med trapper
  • Fritstående træterrasse

Vi forstår, at valget af den perfekte terrasse er en stor beslutning. Derfor tilbyder vi ikke kun vores ekspertise i forhold til opbygning og konstruktion, men også inspiration og rådgivning. Sammen finder vi frem til den løsning, der passer præcis til dine drømme og behov.

Vi leverer altid høj kvalitet

Kvalitet er fundamentet i alt, hvad vi laver hos Tømrer- og snedkerfirmaet c. Petersen jyllinge ApS. Derfor bygger vi kun træterrasser af høj kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med materialer eller håndværk. Vi kan blandt andet tilbyde at bygge smukke træterrasser i lærketræ, som er robust og har en lang levetid.

Når du vælger os som tømrer, vælger du ikke blot en træterrasse, men en investering i kvalitet og langvarig skønhed. 

Skal dit hus renoveres eller drømmer du om at udskifte dine vinduer og døre, kan vi også klare det. Ring allerede i dag. 

Få en skarp pris på din drømme træterrasse

Vi ved, at prisen er vigtig! Tømrer- og snedkerfirmaet c. Petersen jyllinge ApS leverer altid høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, hvor du får mest mulig for dine penge.

Tag det første skridt mod din nye træterrasse og kontakt os i dag. Du kan kontakte os på telefon 20 93 74 74 eller sende en mail til c.petersenaps@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.  

Kontakt os allerede i dag